Taekwondo Performance Team

De Taekwondo Performance Team is een programma van Budo Aykac en heeft als doel om talentvolle sporters zo goed mogelijk te begeleiden en uiteindelijk te laten presteren op nationale en internationale taekwondotoernooien. De sporters gaan een contract aan voor 3-jaar waarbij ze zich moeten houden aan bepaalde afspraken.

De sporters worden ondersteund bij hun

  • Trainingsfaciliteiten, trainings- en wedstrijdprogramma
  • Inschrijfgeld voor toernooien
  • Sportartikelen
  • Vervoerskosten
  • Overnachtingskosten

11268912 369331203275837 3714477822773727699 n

 

De sporters zijn verplicht om minimaal 3x in de week te trainen en ze krijgen een halfjaarplanning waarbij ze ook in de vakanties extra trainingen krijgen.

Het is gebleken dat aangeboren talent niet doorslaggevend is in de reis naar succes. Een juiste mindset is veel belangrijker om succesvol te worden. Een mindset is de basisovertuiging over hoe iemand denkt over talent en de ontwikkelbaarheid daarvan. Er kunnen twee mindsets onderscheiden worden: de groei mindset en de statische mindset. Sporters met een groei mindset zijn ervan overtuigd dat talent te ontwikkelen is, terwijl sporters met een statische mindset geloven dat talent aangeboren is. Uit tal van onderzoeken blijkt dat sporttalenten met een groei mindset zich beter ontwikkelen. Daarom geloven wij dat de juiste mindset de basis is voor een optimale talentontwikkeling in de sport. Wij geloven er heilig in dat wanneer kennis over mindsets wordt toegepast ieder sportend kind een betere talentontwikkeling kan doormaken.

De Taekwondo Performance Team bestaat uit 1 trainer en maximaal 10 sporters, die ondersteund worden door hun sponsoren. Voor de komende 3 jaar zijn we verzekerd van goeie sponsoren en kunnen zodoende de sporters veel aanbieden. Hierbij kun je denken aan trainingskampen, toernooien en seminars.

Verder werken we samen met sportfysiotherapeut, dietist, mental coach en mindfullness expert.

Social Media

Budo Aykac is ook actief op Social Media. Volg ons op Facebook, Youtube en Instagram.

Stay Connected on:

Postadres

Budo Aykac
Papaverstraat 55-6
7514 XX Enschede
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06-14667609
 
KVK: 8111210
Rabobank: NL69 RABO 0380355019
TBN-nummer: TV130336
JoomShaper