Budo Aykac staat er om bekend dat er een gezonde mix is tussen leerlingen van allochtone en autochtone afkomst. We zijn een mooie afspiegeling van de maatschappij. We zijn een multiculturele vereniging waarbij het hebben van respect voor elkaars afkomst, geloof, leefwijze, waarde en normen centraal staat. Wat ons bij elkaar brengt is uiteindelijk wel de sport. Budo Aykac is voor de organisatie van al zijn activiteiten afhankelijk van sponsoren,contributies en subsidies. Met deze gelden proberen wij veel activiteiten te organiseren voor de jeugdleden, topsporters en vrijwilligers.

Voor sponsoring worden we vaak benadert door partijen, maar we moeten als club kieskeurig zijn en alleen sponsoring accepteren van partijen die ook eerlijk zaken doen en waar we vervolgens ook trots op kunnen zijn. Naast het feit dat we financiële ondersteuning krijgen en wij vervolgens reclame maken voor de sponsoren, streven we ook naar een goeie samenwerking. Voor de komende 3 jaren hebben we 3 grote sponsoren die ons willen ondersteunen. Wij zijn hier erg blij mee en willen daarom ook gebruik maken van de situatie om hun te bedanken.

Ook interesse om onze club te sponsoren en zo meer naamsbekendheid te krijgen voor uw bedrijf / product. Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , en wij nemen contact met u op om uw wensen en mogelijkheden nader te bespreken.

U kunt bijvoorbeeld denken aan :

- Vermelding op de website met logo en introductie over de sponsor
- Logo op de nieuwsbrief, clubblad, reclamemateriaal, etc.
- Reclamemateriaal tijdens sportactiviteiten
- Bedrukking op sportkleding
- Gebruik maken van de netwerken van Budo Aykac

Social Media

Budo Aykac is ook actief op Social Media. Volg ons op Facebook, Youtube en Instagram.

Stay Connected on:

Postadres

Budo Aykac
Papaverstraat 55-6
7514 XX Enschede
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06-14667609
 
KVK: 8111210
Rabobank: NL69 RABO 0380355019
TBN-nummer: TV130336
JoomShaper