Workshops

Workshop Taekwondo

Ook is de Budo Aykac zeer trots op het feit dat zij een bijzondere bijdrage levert aan onze maatschappij, waar het gaat om sport en beweging in combinatie met de filosofie van deze traditionele verdedigingsport in de hedendaagse maatschappij. Taekwondo maakt mensen beter door het lichaam en de geest te verenigen en helpt ze zelfvertrouwen en een sterk gevoel van lichamelijk en geestelijk welzijn te krijgen.

Budo Aykac zet zich in voor verschillende onderwijs instanties; verzorgt en ontwikkeld workshops, sportdagactiviteiten, neemt deel aan nationale feestdagen in de vorm van demonstraties en voorstellingen en uiteraard een breed scala aan diverse lessen voor diverse leeftijdsgroepen op de sportschool zelf. Het doel van de Budo Aykac is om iedereen die deze trotse vechtsport wil leren, te informeren, stimuleren en inspireren. Daarnaast besteedt de club bijzonder veel aandacht aan opvoedkundige aspecten met de nadruk op normen en waarden, voortkomend uit de sfeer en mentaliteit welke kenmerkend is voor deze prachtige vechtsport.

De sportschool zet zich in voor het zogenaamde ‘Jij maakt de Buurt’. Dat wil zeggen dat de sportschool zich actief inzet voor alle activiteiten die in de directe omgeving worden georganiseerd, ook hier betreft het workshops en sportactiviteiten binnen onderwijsinstellingen van naschoolse opvangcentra tot aan het voorgezet onderwijs. Niet alleen binnen Enschede is de sportschool actief, vanwege de grote mate van enthousiasme hebben we reeds onze activiteiten moeten uitbreiden buiten de stad Enschede en reikt de interesse zodanig ver dat er reeds aanvragen voor workshops binnen zijn gekomen vanuit het bedrijfsleven. Hier zijn wij als sportschool ontzettend trots op. De trainers van Budo Aykac vormen een vast team met een specialisatie binnen het vakgebied.

Workshop Kickboxing

Wij verzorgen workshops boksen en kickboksen voor uw evenement, uitje of ieder andere gelegenheid. De workshop is een actieve, maar vooral leuke manier om eens op een andere wijze bezig te zijn met ons lichaam & geest.De workshop gaat in op de basistechnieken van het boksen / kickboksen, waaronder stoot (-en trap)technieken, maar ook verdedigings- en ontwijktechnieken. Deze pittige workshop is een uitdaging voor iedereen die niet vies is van een partijtje zweten. De workshop is conditioneel, maar ook perfect voor het beoefenen van kracht, snelheid en hand-oog coördinatie.

Kickboksen is een  sportieve sport, waarbij respect hoog in het vaandel staat. Kickboksen als sport is helaas veel te vaak onterecht in een verkeerd daglicht is komen te staan. Back2thegym Breda laat u kennis maken met de goede kant van het Kickboksen. Deze workshop draagt daarnaast bij voor een stuk weerbaarheid, conditieverbetering en versterking van lichaam en concentratie. De workshop is een leuke en interessante activiteit voor iedereen die kennis wilt maken met de sport.

Uiteraard kunnen we geheel op wens een workshop voor u samenstellen op basis van uw wensen en eisen. De workshop is een contactsport en er wordt ook getraind met protectiemateriaal, oa. bokshandschoenen en scheenbeschermers. Er kan dieper worden ingegaan op een stuk effectiviteit, zelfverdediging en weerbaarheid.

Groepen
Het maakt niet uit hoe groot de groep is. Er geldt geen echt minimum of maximum, maar het is handig de groepsgrootte met ons te overleggen in verband met het aantal beschikbare docenten, die voor overzicht en de begeleiding dienen te zorgen.

Duur & Tarief
Workshops duren circa 1 uur (in overleg), en is afhankelijk van de groepsgrootte.Onze ruimtes zijn speciaal ingericht voor deze workshops. Indien gewenst werken wij ook op locatie (tarieven bespreekbaar).

Kledingadvies
T-shirt, korte sportbroek (training op blote voeten, evt. gymschoenen)

Tijden
in overleg, ook in het weekend.

Referenties
Met wie heeft Budo Aykac reeds samengewerkt:

Onderwijs :
CBS Anna van Burenschool
Roombeekschool
BS Menkotoren
Bonhoeffer College
Het Stedelijk Lyceum
BS Al Ummah
Daltonschool Lonneker
Het Palet
BS Lares
Enschedese School Vereniging

Instellingen :
Prismare
Verbroederingscommissie
Samen Klaren
Gemeente Enschede
Gemeente Oldenzaal
Intermetzo Jeugdinstelling
Trimm Reclamebureau
Jarabee
Bureau Jeugdzorg Overijssel

Social Media

Budo Aykac is ook actief op Social Media. Volg ons op Facebook, Youtube en Instagram.

Stay Connected on:

Postadres

Budo Aykac
Papaverstraat 55-6
7514 XX Enschede
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06-14667609
 
KVK: 8111210
Rabobank: NL69 RABO 0380355019
TBN-nummer: TV130336
JoomShaper