Verhuur

DOJO HUREN

Bent u op zoek naar een goed uitgeruste dojo om uw vechtsport te kunnen beoefenen? Zoek niet verder! Onze dojo biedt de perfecte ruimte die aan al uw behoeften voldoet.

Onze dojo is ontworpen met aandacht voor detail voor de oosterse vechtkunsten. We hebben 250 m2 mat waar je op kan sporten, bovendien beschikken we over alle benodigde uitrusting zoals bokszakken, trapkussens, pantsers en wapens om ervoor te zorgen dat u alles heeft voor uw trainingssessies. Onze dojo is ook beschikbaar voor het organiseren van evenementen zoals seminars, workshops en wedstrijden. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over de beschikbaarheid en tarieven voor het huren van onze dojo. We kijken er naar uit om u te verwelkomen en te helpen bij het realiseren van uw sportieve doelen.

BUDOSCORE

Bent u op zoek naar een score systeem om taekwondo toernooi soepel te laten verlopen? Dan bieden wij de perfecte oplossing met onze Taekwondo score systeem Budoscore. Budoscore is speciaal ontworpen voor toernooien die gebruik kunnen maken van de druk systemen om scores bijhouden tijdens de wedstrijden. Met dit systeem kunt u nauwkeurige en real time scores bijhouden waardoor u een objectieve en eerlijke beoordeling kunt garanderen.

Budoscore is volledig configureer naar nou jouw wensen. U kunt de scoreparameters aanpassen en specifieke regels instellen voor verschillende reglementen. Daarnaast is onze Budoscore volledig te integreren met Taekoplan software. De bijgeleverde druk systeem zorgt ervoor dat uw evenement soepel verloopt. Neem vandaag nog contact op met ons voor meer informatie over de verhuur van onze systeem. Wij staan klaar om je te helpen bij het organiseren van succesvol en heerlijke taekwondo evenementen.

 IMG 1343

MEER INFO?

Wil je meer hierover weten, stuur dan een mailtje naar bDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

Social Media

Budo Aykac is ook actief op Social Media. Volg ons op Facebook, Youtube en Instagram.

Stay Connected on:

Postadres

Budo Aykac
Papaverstraat 55-6
7514 XX Enschede
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06-14667609
 
KVK: 8111210
Rabobank: NL69 RABO 0380355019
TBN-nummer: TV130336
JoomShaper